Loader Image
  • Project
    East Dulwich

    This Lightfoot Windows client had an internal courtyard that had been created from the erection of a rear extension, and wanted to turn it into an additional space for entertaining, relaxing and to generate a source of natural light for…

  • Project
    East Dulwich

    This Lightfoot Windows client had an internal courtyard that had been created from the erection of a rear extension, and wanted to turn it into an additional space for entertaining, relaxing and to generate a source of natural light for the home.
    The installation of four W20 screens into the 3 walls, allows the centre of the home to have a unique private internal garden with light flooding into each separate area of the townhouse. Access can be gained into the courtyard from the front lounge & rear kitchen, resulting in a truly original and inspiring focal point to this beautiful home.
    Our client was delighted with the final product and this distinguished and creative installation has been a wonderful talking point for friends and family.

    More Images

    Friern Road (23)
    Friern Road (6)
    Friern Road (14)
    Friern Road (31)
    Friern Road (17)
    Friern Road (20)
    Copyright 2014. Lightfoot Windows.