Loader Image
  • Project
    Kings Langley

    Project Kings Langley This client’s design brief highlighted that the kitchen dining area was at the heart of the family home. It was therefore necessary that the screen installation integrated the indoor dining area with the clients outside patio and…

  • Project
    Kings Langley

    Project Kings Langley

    This client’s design brief highlighted that the kitchen dining area was at the heart of the family home. It was therefore necessary that the screen installation integrated the indoor dining area with the clients outside patio and garden to create a sense of space, light and fluidity throughout the property. The chosen Crittall door screen resulted in unlimited views of the garden when seated and also allowed an abundance of natural light to flood into the kitchen area. Slim steel horizontal and vertical bars create an elegant unobtrusive screen that blends perfectly with the clients’ chic decorative styling.

    More Images

    photo 2 (2)
    Cartwright 1
    photo 1 (2)
    Copyright 2014. Lightfoot Windows.